Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пичове що плюете толкова 16в моторите.и аз карах 164 ама нали трябва да се върви напред,неизбежно е.
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Аз също карам със Селения и за 10000 доливам към 0,5-0.8л само за да не ми седи маслото на минимума.Не виждам причина да се плюе толкова Селенията.Кара ли се в обороти един двигател няма как да не го гори,каквото и да е маслото.Служебната кола също се кара със Селения вече 110000км и няма проблеми с двигателя.Почва да пипа маслото едва след 7-8000км след смяната,а тя се кара постоянно в обороти.
      Не искам за пиша тук къде се бутилира и произвежда продаваната тук Селения.Аз съм карал въднъж и за подледно с такова масло.Сега за да не правя реклама,ще кажа,че в момента съм с 15/40 от варел и доливам в пъти по-малко
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
        пичове що плюете толкова 16в моторите.и аз карах 164 ама нали трябва да се върви напред,неизбежно е.
        Приятелю,не си се вкарвал във филм с такъв мотор,затова ти е интересно.Направен е с доста повече части,повече яде.Единствено е по-тих на празен ход.Отвори да видиш примерно на 155 ТТ-Данните колко яде градско с двулитров мотор от стария и новия.То ни вариатора е като хората,ни ангренаж....турили едни контравалове...ега си ги набутат в газо!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

нормално е 1л. на 10000км , но 1л. на 1000км си е за ремонт
          Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от GRANDEsportivo Покажи съобщение
            нормално е 1л. на 10000км , но 1л. на 1000км си е за ремонт
            Абсолютно съгласен . А на 166 Т.С. му го дават в нормите 1л на 1000 Км
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Абсолютно съгласен . А на 166 Т.С. му го дават в нормите 1л на 1000 Км
              За тая 166 тс не ми се говори и4 ве4е,4е ми иде да излеза пред блока и да я насека с брадвата.
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Не искам за пиша тук къде се бутилира и произвежда продаваната тук Селения.Аз съм карал въднъж и за подледно с такова масло.Сега за да не правя реклама,ще кажа,че в момента съм с 15/40 от варел и доливам в пъти по-малко
                За да избегнеш проблема с ментетата си купувай директно от вносителя - Чефин.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  За да избегнеш проблема с ментетата си купувай директно от вносителя - Чефин.
                  Е тоя път ще се изпусна да кажа-точно от там съм взимал Селения.По-добре да си взема от тях наливна Урания ТД.
                  Поне за момента се опитвам да избегна ментетата и карам с други масла-Еsso,Q8
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                    За тая 166 тс не ми се говори и4 ве4е,4е ми иде да излеза пред блока и да я насека с брадвата.
                    Кон да ти го намаа!Продаде си хубава 164-ка!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първо: Честита Коледа момчета

Второ: предишната ми алфа 33 я карах само с прехвалената "селения голд" закупена от магазина на стамболийски 11-12лв. 1л. изкара няколко месеца с постоянно доливане накрая скапа мотора и сега милата, чака второ пришествие. Сега карам с минерално масло 15в40 4л. за 27лв от Лукойл + добавка като Боби за 50лв и до момента вече няколко хил. всичко е перфектно! Само да спомена, двигателчето ми е на почти 300 хил. км по километраж!

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                        Кон да ти го намаа!Продаде си хубава 164-ка!
                        Продадох я ама имам о6те две 164!
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Продадох я ама имам о6те две 164!
                          Провадай 166-цата и си вземи пак 164-ка да си попълниш тройката
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ми ши я сечеш я . Развали си хубавия подпис от 164-ки като я турна и нея наред с Алфите
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Мани мани

Comment

Working...
                              X